Not known Details About عوارض رژیم کتوژنیک

اما یک رژیم کتوژنیک واقعی با آن چیزی که این روزها مد‌ شده است، کمی تفاوت دارد. رژیم کتوژنیک، یک رژیم “کم‌کربوهیدرات” و “پرچرب” است که اولین بار، برای درمان بیماران صرعی به کار گرفته شد؛ اما در حال حاضر، یکی از محبوب‌ترین رژیم‌های‌غذایی جهان، برای کاهش وزن است. 

بیشتر بخوانید: کامل‌ترین لیست انواع رژیم غذایی؛ بهترین رژیم‌ لاغری کدام است؟

فقط مقدار کمی از برخی انواع توت‌ها و آووکادو از نمونه میوه‌های مجاز در رژیم کتوژنیک است.

مثلا نخود فرنگی یک سبزی نشاسته‌ای است که در مقایسه با سبزیجات غیرنشاسته‌ای سبز مانند کلم بروکلی یا کدو سبز، حاوی مقدار بیشتری کربوهیدرات است و انتخاب خوبی برای بعد از کتو است.

احتمال نوسان وزن همیشه هست، اما افزایش وزن به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله این‌که بدن چگونه کربوهیدرات را متابولیزه می‌کند، رژیم غذایی، ورزش و موارد دیگر.

دسته‌ای از مواد غذایی در رژیم کتوژنیک غیرمجاز است یعنی مصرف آن را باید کاملا قطع کنید یا به حداقل برسانید.

رژیم کتو مانند اغلب رژیم های کم کربوهیدرات با حذف گلوکز عمل می‌کند. معمولا اغلب افراد کربوهیدرات بالایی مصرف می‌کنند و به همین خاطر گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است.

بخشی از هدف رژیم کتو کاهش اشتها و سهولت در مصرف کالری کمتر در روز است. با این حال ممکن است کاهش اشتهای حاصل از کتوز و حالت تهوع ناشی از آنفولانزای کتو  باعث شود دریافت کالری کافی در روز دشوار باشد.

همچنین رژیم کتوژنیک می‌تواند باعث بوی بد دهان ( بوی استون به دلیل متابولیسم چربی‌ها در بدن) و راش‌های پوستی شود.

همچنین در سال‌های اخیر، استفاده از رژیم کتو برای بهبود سلامت بدن و کاهش وزن نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

با توقف رژیم کتوژنیک، نفخ ممکن است اتفاق بیفتد، اما موقتی است. شایع‌ترین مسأله‌ای که مردم با آن سروکار دارند، نفخ و مشکلات روده‌ای است که به دلیل معرفی مجدد غذاهای فیبری صورت می‌گیرد؛ با وجودیکه غذاهایی مانند لوبیا و نان رژیم کتوژنیک غذا کامل، برای شما مفید هستند، بدن شما ممکن است مدتی زمان لازم داشته باشد تا دوباره به هضم آن‌ها عادت کند.

برای به حداقل رساندن این عوارض رژیم کتوژنیک می‌توانید رژیم غذایی معمولی کم‌کربوهیدرات را برای چند هفته‌ی اول امتحان کنید.

اکنون مطالعات نشان داده‌اند که این رژیم غذایی می‌تواند برای طیف گسترده‌ای از شرایط مختلف سلامت فواید داشته باشد:

شاید به نظرتان عجیب بیاید که یک رژیم غذایی با چربی بالا (منظور، چربی‌های سالم مثل روغن نارگیل، روغن زیتون و… است) چطور می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؛ در حالی که بارها و بارها شنیده‌ایم، برای لاغر شدن، نباید چربی مصرف کنیم؟ با ما همراه باشید تا این چالش را برای شما حل کنیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *